Főoldal      Szolgáltatásaink      Oktatás
 

Oktatási szolgáltatások

Belső informatikai képzések végrehajtása

17 éves tapasztalattal rendelkezünk a belső képzések terén, melyre alapozva vállalunk általános informatikai alapozó felkészítéseket a munkatársak hatékonyabb munkájának elősegítése érdekében. Képzéseink tematikája megegyezik az OKJ alapfokú és középfokú informatikai képzésekével, vagy az ECDL minősítések tartalmával. A képzés egyben vizsgafelkészítő is az említett minősítésekre.

Biztonságtudatossági oktatások végrehajtása

Az informatikai területen és azon kívül dolgozó munkatársak biztonságtudatossága alapvető fontosságú a szervezet biztonsági védettsége, külső támadások vagy sérülékenységek elkerülése tekintetében. A külső fenyegetettségek közül egyre nagyobb jelentőségű adatszivárgás megelőzése vagy csökkentése sokszor hétköznapi szituációkban mutatott viselkedésen múlik. A lehetséges káresemények, a kiváltó okok és a védekezés műszaki megoldásoktól független bemutatása és egy belső vizsgával kombinált oktatás lényegesen javíthat a védettségen. A szervezetnél alkalmazott biztonsági és védelmi informatikai megoldások hatékonysága is növelhető a felhasználók képzésével, ha ismerik és értik a megoldások célját, használatuk megfelelő aspektusait. Képzésünk tematikáját partnerünk igényeire szabjuk és figyelembe vesszük a lényegesebb kapcsolódó információbiztonsági szabványokat (pl. ISO 27001, ISO 27002 / ISO 17799), de az ITIL és az ISO 20000 előírásait is beépítjük. 

Belső módszertani képzések végrehajtása

Vállaljuk ISO 9001 minőségmenedzsment felkészítések, módszertani és szabvány bemutató előadások, általános vagy speciális informatikai képzések tervezését, lebonyolítását szervezett vagy kihelyezett formában.
 

 

 

© 2015. ClearDot, Minden jog fenntartva.