Főoldal      Szolgáltatásaink
 

Szolgáltatásaink

Fontosnak tartjuk, hogy cégünk az informatika és az információbiztonság vagy informatikai biztonság területén is megfelelően kialakított szolgáltatási palettával álljon rendelkezésre annak érdekében, hogy képesek legyünk partnereink minden igényét kielégíteni. Munkatársaink különböző feladatkörökben dolgoztak a pénzintézeti és oktatási szektorban, és a feladatok végrehajtása során sok gyakorlatot szereztek nagy rendelkezésre állású, valós idejű adatfeldolgozást is megvalósító komplex környezetekben, melyek kialakítási feltételeit erősen szabályozzák a hatóságok és a tulajdonosok, működését pedig rendszeresen auditálják. Így tehát felkészültek vagyunk arra, hogy hasonlóan nehéz feltételek esetén is jól teljesítsünk.
 
Munkánk során kifejezetten figyelünk a szolgáltatásaink megfelelőségére, a munkavégzés magas színvonalára. Kollégáink a minőségbiztosítás területén is otthonosan mozognak, ezért a tevékenységeink során implicit módon alkalmazott minőségbiztosítási szempontrendszer önálló szolgáltatási ágként is megjelenik.
A megfelelő szaktudás biztosítása és fenntartása érdekében szakértőink számos szakmai minősítést szereztek, melyek tudásanyagát az alábbi szolgáltatásaink nyújtása során alkalmazzák:

Tanácsadási szolgáltatások

Információbiztonsághoz kapcsolódó szolgáltatások

Informatikai szolgáltatások

Audit szolgáltatások

Minőségbiztosítási szolgáltatások

Oktatási szolgáltatások

 

 

 

© 2015. ClearDot, Minden jog fenntartva.